iTrader Gr AppleTrade εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη

iTrader εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη

iTrader εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη

Εμείς στην iTrader, πέρα από τις υπηρεσίες service που παρέχουμε σε όλη τη γκάμα προϊόντων της Apple, εργαζόμαστε καθημερινά για την αναβάθμιση ή ακόμα και επέκταση των υπηρεσιών μας με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και το συμφέρον των πελατών μας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας εντάσσεται και η δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας, πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον όσον αφορά το service ηλεκτρονικών προϊόντων και συσκευών και ειδικότερα προϊόντων Apple, που ονομάζεται ‘Εξυπηρέτηση στο χώρο σας’. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στο πελατολόγιο μας, σκεφτήκαμε να υλοποιήσουμε τη συγκεκριμένη υπηρεσία αφού πλέον και οι συνθήκες της εποχής – ελέω κορωνοϊού – έχουν αλλάξει δραματικά τις κοινωνικές συμπεριφορές μας.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία ‘Εξυπηρέτηση στο χώρο σας’: Από την ασφάλεια και άνεση του σπιτιού σας ή του χώρου εργασίας σας, αν αυτό είναι εφικτό, τεχνικός της Ομάδας μας έρχεται και παραλαμβάνει την Apple συσκευή σας και όταν αυτή επισκευαστεί σας επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο στο χώρο και χρόνο που εσείς επιθυμείτε. Εννοείται ότι σε όλη αυτήν τη διαδικασία τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα κοινωνικής προστασίας που έχουν καθοριστεί από την πολιτεία ώστε να εξασφαλίζεται πάντα η μέγιστη υγειονομική ασφάλεια.

iTrader εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη
Συγκεκριμένα η όλη διαδικασία περιγράφεται στα παρακάτω βήματα:
1) Ο πελάτης συμπληρώνει τη φόρμα επικοινωνίας την οποία μπορεί εύκολα να βρει στο site μας αλλά και εδώ στην οποία δηλώνει τα στοιχεία του (ονομ/νυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.α.) καθώς και την Apple συσκευή που επιθυμεί να δώσει προς επισκευή μαζί με μια σύντομη περιγραφή της βλάβης.
2) Ο τεχνικός της εταιρείας μας παραλαμβάνει διαδικτυακά την συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας και ενημερώνει τον πελάτη για την ‘αποδοχή της εξυπηρέτησης’ στο χώρο του. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί για διάφορους λόγους, όπως π.χ. λόγω μεγάλης απόστασης να μην μπορεί το κατάστημά μας να εξυπηρετήσει τη συγκεκριμένη περιοχή ή η συσκευή να κριθεί εκ των προτέρων ανεπισκεύαστη.
3) Μετά την ‘αποδοχή της εξυπηρέτησης’, τεχνικός της Apple Trade επικοινωνεί με τον πελάτη μέσω e-mail και μέσω SMS στο κινητό, σχετικά με τα στοιχεία του τεχνικού που θα επισκεφθεί τον πελάτη και για τον χρόνο και χώρο παραλαβής. Ο πελάτης επικοινωνεί με τον τεχνικό μας και μέσω επιβεβαιωτικού e-mail συμφωνείται ο χρόνος και χώρος παράδοσης της συσκευής.
4) Την προκαθορισμένη και συμφωνημένη ημερομηνία και ώρα, ο τεχνικός της Apple Trade επισκέπτεται τον πελάτη όπου και γίνεται η παράδοση της συσκευής. Για να διασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής γίνεται ταυτοπροσωπία του τεχνικού με επίδειξη της ταυτότητάς του. (Ο τεχνικός μας επίσης φέρει πάνω στο ρουχισμό του και το διακριτικό λογότυπο της Apple Trade).
5) Η συσκευή προς επισκευή μεταφέρεται στα εργαστήρια μας όπου και εξετάζεται από τους τεχνικούς μας οι οποίοι και ενημερώνουν τον πελάτη για τυχόν επιπλέον βλάβες ή δυσλειτουργίες της συσκευής έχουν διαγνώσει και το αντίστοιχο επιπλέον κόστος αν υπάρχει. Αφού συμφωνηθεί το όποιο κόστος προκύψει, η συσκευή επισκευάζεται από το Τεχνικό μας Τμήμα και είναι έτοιμη προς επιστροφή στον πελάτη.
6) Στο τελευταίο μέρος της διαδικασίας, η Apple Trade επικοινωνεί με τον πελάτη μέσω e-mail ή/και SMS, τον ενημερώνει για την επιτυχή επισκευή της συσκευής του και συμφωνείται από κοινού η ημερομηνία παράδοσής της προς τον πελάτη, είτε πρόκειται για την κατοικία του είτε και στον επαγγελματικό του χώρο, όπου θελήσει ο ίδιος.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι προς το παρόν η υπηρεσία ‘Εξυπηρέτηση στον χώρο σας’ είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου Αθήνας και Πειραιά, αλλά είναι στα άμεσα μελλοντικά σχέδια μας η σταδιακή επέκταση των περιοχών που εξυπηρετούμε.
Στη σημερινή εποχή όπου ο χρόνος είναι χρήμα, θεωρούμε ότι αυτή η νέα Υπηρεσία που προσφέρουμε, σίγουρα απαλλάσσει εσάς τους πελάτες μας από χρονοβόρες μετακινήσεις και άσκοπες συνδιαλλαγές αφού όλα τα σχεδιάζουμε και τα πραγματοποιούμε εμείς για εσάς ώστε να συνεχίζετε απρόσκοπτα τις δραστηριότητές σας.
Για αυτό και εμείς στην Apple Trade αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε όλα τα προϊόντα Apple και φυσικά σε όλη τη γκάμα κινητών τηλεφώνων και tablets της εταιρείας.
Με τη Apple Trade είστε ήσυχοι ότι το κινητό ή η οποιαδήποτε συσκευή Apple έχετε στην κατοχή σας, θα επισκευαστεί άμεσα και αποτελεσματικά και θα επανέλθει στην πρότερη άψογη λειτουργική του κατάσταση. Η πολυετής πείρα και τεχνογνωσία των τεχνικών μας αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη ενός τέλειου αποτελέσματος και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γιατί να επιλέξετε τη Apple Trade:
• Οι τεχνικοί μας βρίσκονται χρόνια στην αγορά και έχουν αποκτήσει τεράστια τεχνογνωσία στην επισκευή κινητών τηλεφώνων.
• Χρησιμοποιούμε εργαλεία και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία της επισκευής και άψογα αποτελέσματα.
• Είμαστε οικονομικοί. Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς γιατί θέλουμε πρώτα απ’ όλα ο πελάτης μας να γίνει ο φίλος μας που θα μας εμπιστευτεί ξανά σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Για εμάς, τα καλά λόγια του πελάτη μας είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.
• Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα και μόνο κορυφαίας ποιότητας γιατί πιστεύουμε ότι στην σωστή και επιτυχή επισκευή δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα.
• Παρέχουμε δωρεάν τεχνικό έλεγχο κατά την παραλαβή ώστε να ελέγξουμε τυχόν άλλα προβλήματα και δυσλειτουργίες του smartphone σας αλλά και πριν την παράδοση της συσκευής σας σε εσάς ώστε να διασφαλίσουμε την άψογη λειτουργία της μετά την επισκευή.
• Μέσω της εταιρείας ταχυμεταφοράς που συνεργαζόμαστε έχετε τη δυνατότητα χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα να μας αποστείλετε το κινητό σας στο εργαστήριο μας εντελώς δωρεάν και μετά την επισκευή με την ίδια διαδικασία να το παραλάβετε στο χώρο σας ή όπου εσείς μας υποδείξετε.
• Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό για εμάς, είναι ότι αγαπάμε τη δουλειά μας. Η επισκευή ενός smartphone ή οποιασδήποτε συσκευής Apple αποτελεί μια πρόκληση ώστε να τη φέρουμε σε πέρας και να την ολοκληρώσουμε με επιτυχία. Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης όταν παραλαμβάνει τη συσκευή του πλήρως άψογη και λειτουργική, έτοιμη προς χρήση.
iTrader εξυπηρέτηση στο χώρο του πελάτη

Αξίζει να μας επισκεφτείτε, να γνωριστούμε και να δείτε από κοντά τη δουλειά μας. Για εμάς η εμπιστοσύνη του πελάτη μας αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και ικανοποίηση. Θέλουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και να αποτελέσετε για εμάς την καλύτερη διαφήμιση στους φίλους και συνεργάτες μας και γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Έτσι λοιπόν, αν σας συμβεί το ατύχημα.. και το αγαπημένο και πλέον απαραίτητο smartphone σας ‘προδώσει’… κανένα πρόβλημα: Η Apple Trade είναι εδώ, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, για να σας δώσει λύση άμεσα και με επιτυχία και να ξαναγίνει το κινητό σας σαν καινούργιο!

Τέλος πρέπει να ενημερώσουμε ότι για δική σας ασφάλεια, προτείνουμε πριν από κάθε επέμβαση στη συσκευή σας, να έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.

Το τηλέφωνο μας είναι: +30 6981 882005 (Viber & WhatsApp)
Η διεύθυνσή μας: Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, 183 45 Μοσχάτο, Αττική
Επικοινωνία

Αποζευγοποίηση και σβήσιμο του Apple Watch σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories
Newsletter

Newsletter

Γίνετε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν τις νέες αφίξεις, τις αποκλειστικές προσφορές και την τελευταία ενημέρωση.