Καλώς ήρθατε στο ITRADER GR Service Zone

We are Professional
Xiaomi Repair

Επισκευάζουμε όλα τα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας XIAOMI μόνο με γνήσια ανταλλακτικά και στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Τι ακριβώς κάνουμε

Αντικατάσταση οθόνης Xiaomi

Η αλλαγή οθόνης είναι η πιο συνηθισμένη επισκευή σε Xiaomi αφού σε περίπτωση πτώσης είναι πολύ πιθανό η οθόνη του αγαπημένου σας κινητού να τραυματιστεί. Σε περίπτωση που ψάχνετε την καλύτερη λύση για την επισκευή της οθόνης σας ελάτε στο κατάστημα μας και επωφεληθείτε από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας και τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά μας. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα από την ομάδα προμηθειών μας ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την καλή ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την λειτουργία τους.

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi

Καλώς ή κακώς σήμερα εξαρτόμαστε αρκετά απο το κινητό μας και η μπαταρία σε μια συσκευή όπως Xiaomi είναι συνήθως απο τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που μπορεί να μας παρουσιάσει η συσκευή μας. Φανταστείτε να μην μπορείτε να μιλήσετε ούτε στο τηλέφωνο γιατί σας τελείωσε η μπαταρία μετά απο 6 μόλις ώρες ενώ την έχετε φορτίσει πλήρως. Η αλλαγή μπαταρίας Xiaomi είναι μια διαδικασία ρουτίνας για εμάς και πραγματοποιείται το αργότερο εντός 15 λεπτών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τη συσκευή σας ή να περάσετε απο ένα κατάστημα ired. Σας ενημερώνουμε άμεσα για τα αποτελέσματα του τεχνικού ελέγχου προτού αναλάβουμε κάποια εργασία και θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση της μπαταρίας, μόνο αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Επισκευή θύρας φόρτισης Xiaomi

Η τεχνική ομάδα είναι σε θέση να αντικαταστήσει με απόλυτη ασφάλεια τη θύρα Φόρτισης. Στο iTRADER GR επιλέγουμε προσεκτικά τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για τις επισκευές μας πάντα με γνώμονα την κορυφαία ποιότητά και την υψηλή αποδοτικότητα τους. Πιστεύουμε στην καλή εξυπηρέτηση και προσπαθούμε να είμαστε ταχύτατοι στις διαδικασίες επισκευής αλλά και στις εξαιρετικά προσιτές τιμές για την εποχή που ζούμε. Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς μας και θα βγείτε κερδισμένοι σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας.

Επισκευή βρεγμένο κινητό Xiaomi

H υγρασία είναι ένας από τους χειρότερους «εχθρούς» των ηλεκτρονικών συσκευών και ιδιαίτερα το θαλασσινό νερό. Αμέσως μόλις εισέλθει το νερό στο εσωτερικό της συσκευής σας ξεκινάει μια αλυσιδωτή αντίδραση διάβρωσης των μεταλλικών μερών και επαφών της μητρικής πλακέτας. Η ταχύτητς της οξείδωση που προκαλείται σε συνδιασμό με την παροχή τάσης εντός του τηλεφώνου (σε περίπτωση που δεν έχει απενεργοποιηθεί η συσκευή σας) αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες για ανεπανόρθωτη βλάβη των μεταλλικών μερών και η «ανάνηψη» της συσκευής σας θα είναι σχεδόν αδύνατη.
Για το λόγο αυτό, όλες οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν γρήγορα και ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Όταν ολοκληρώσετε τις οδηγίες άμεσης αντίδρασης, θα πρέπει να μας καλέσετε ή να επισκεφθείτε ένα εργαστήριο ired ώστε να επιχειρήσουμε επισκευή. Στα εργαστήριά μας, διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, και επιχειρούμε επισκευή βρεγμένης συσκευής Xiaomi με τη χρήση μπανιέρας υπερήχων μεγάλης ισχύος, όπου συνήθως προλαμβάνουμε τη βλάβη.

Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi

Μια βλάβη στην μητρική πλακέτα του Xiaomi είναι αρκετά σοβαρή και για πολλούς θεωρείται ανεπανόρθωτη. Αυτή η διατύπωση είναι λάθος. Απαιτείται όμως ο σωστός εξοπλισμός όπου πολλά επισκευαστικά κέντρα δε διαθέτουν.

Διάγνωσης συσκευής Xiaomi

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε την χαλασμένη σας συσκευή με courier, εντελώς δωρεάν. Μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή θα παραλάβετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τη συσκευή σας, πλήρως λειτουργική όπως όταν την αγοράσατε.

Αξεσουάρ για Xiaomi κινητά

Συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε τη
συσκευή Xiaomi στο iTRADER GR

iTRADER

GR

Διεύθυνση:
Στρ. Μακρυγιάννη 109
Μοσχάτο, 18345

Τηλέφωνο:
698 188 2005
211 400 2082