Αλλαγή οθόνης OEM iPhone XS Max

Refurbished

Ανακατασκευή
380
259
συνιστάται
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας έως και εφ’ όρου ζωής
  • Το αγοράζεις σε πολύ χαμηλότερο κόστος
  • Ποιότητα
  • Ταχύτητα
Δημοφιλής

OEM+++

Ψιλής ποιότητας
240
160
  • Εγγύηση 6 Μήνες
  • Η πιο οικονομική λύση
  • Μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά ΟΕΜ
  • Ταχύτητα

Επιλέξτε ποιότητα οθόνης!

iPhone XS Max

Πουλήστε Το iPhone σας

Λεπτομέρειες συσκευής

ℹ️  Πληροφορίες κατάστασης Συσκευής

Πρέπει να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία λιανικής, να έχει όλα τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο εργοστάσιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ.

Πλήρως λειτουργικό και εντελώς άψογο. Δεν έχει γρατσουνιές ή κηλίδες οποιουδήποτε είδους.

Πλήρως λειτουργικό και δείχνει μέσες ενδείξεις χρήσης, όπως μικρές έως μέτριες γρατζουνιές / γρατζουνιές. Πρέπει να έχει καθαρό ESN (χωρίς οικονομικά υπόλοιπα ή μπλοκ) με διάρκεια ζωής μπαταρίας άνω του 79%

Πλήρως λειτουργικό και έχει ραγισμένη / θρυμματισμένη οθόνη (LCD πρέπει να είναι άθικτη) Ή ραγισμένη πίσω γυαλί. Πρέπει να έχει Καθαρό iCloud και απενεργοποιημένο Find my phone με διάρκεια ζωής μπαταρίας άνω του 79%

iTRADER Πωλείται το iPhone σας στην καλύτερη τιμή.001

Πωλείται το iPhone σας στην καλύτερη τιμή.001

Πωλείται το iPhone σας στην καλύτερη τιμή.001

Πωλείται το iPhone σας στην καλύτερη τιμή

iTRADER Πουλήστε το iphone σας στην καλύτερη τιμή

iTRADER Πουλήστε το iphone σας στην καλύτερη τιμή

iTRADER Πουλήστε το iphone σας στην καλύτερη τιμή

iTRADER Πουλήστε το iphone σας στην καλύτερη τιμή

iTRADER Πουλήστε το iphone σας στην καλύτερη τιμή

iTRADER Πουλήστε το iphone σας στην καλύτερη τιμή

Η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική αλλά παρουσιάζει αυτά τα ζητήματα: διάρκεια ζωής μπαταρίας Είναι κάτω από 79%, αδύναμα ηχεία, μικρή ζημιά στο πλαίσιο, σπασμένος φακός κάμερας, κηλίδες LCD

Η συσκευή δεν ενεργοποιείται.

Επισκευή iPhone XS Max από εξειδικευμένους τεχνικούς!

Σας χάλασε το iPhone; Έπεσε και έσπασε η οθόνη;

Κανένα πρόβλημα!!! Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας λύσουμε τα χέρια! Είτε στο κατάστημά μας είτε στον δικό σας χώρο έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής σας.

Διαγνωστικός έλεγχος και επισκευή

Με σχολαστικές διαδικασίες αναγνωρίζουμε με ακρίβεια την βλάβη της συσκευής σας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην επισκευή της με τα πιο σύγχρονα μέσα και τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά. Στην περίπτωση που έρθουμε στον χώρο σας θα ενημερωθείτε για το αν είναι δυνατή η επιτόπου επισκευή ή, κατόπιν έγκρισής σας, να μεταφέρουμε την συσκευή σας στο εργαστήριό μας.

iTRADER Πουλήστε το iphone σας στην καλύτερη τιμή

FAQ

Αμέσως μετά από την διάγνωση της βλάβης θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία και ώρα της παραλαβής από το κατάστημά μας, ή για την παράδοση στον χώρο σας.

Αντικαταβολή:
Η συναλλαγή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή είτε στον χώρο σας είτε στο κατάστημά μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Paypal:

Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Ασφαλείς πληρωμές-SSL Encryption Secure Shopping).

Περισσότερα

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή της συσκευής σας.

Καθιστούμε δυνατή την ενοικίαση ενός smartphone όσο η συσκευή σας βρίσκεται στα χέρια μας.

 

Αλλαγή οθόνης iPhone XS Max: Προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση η οποία καλύπτει την καλή λειτουργία της και τα καμμένα pixels.
(Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει σπάσιμο οθόνης. Αφού γίνει η παραλαβή της συσκευής από εσάς δεν έχουμε καμία ευθύνη για τυχόντα σπασίματα ή ρωγμές που προκαλεσθούν!!).

Αλλαγή μπαταρίας iPhone XS Max: Προσφέρουμε 3 μήνες εγγύηση όσον αφορά την ομαλή λειτουργία της καινούριας μπαταρίας.
Επισκευή από υγρασία: Δεν προσφέρουμε εγγύηση σε συσκευές που έχουν υποστεί βλάβη από υγρασία.
Επισκευή πλακέτας iPhone XS Max και όλες οι υπόλοιπες επισκευές: Προσφέρουμε 3 μήνες εγγύηση.

Δεχόμαστε συσκευές από όλη την Ελλάδα. Όσον αφορά τις κατ’οίκον επισκευές καλύπτουμε όλες τις περιοχές εντώς Αθηνών.

Apple iPhone Xs Max Review

Η λογική της Apple να παρουσιάζει νέα Smartphones κάθε χρόνο είναι γνωστή, και προς τιμήν της εταιρείας διατηρείται σταθερή σε γενικές γραμμές χωρίς στο ενδιάμεσο να προσπαθεί να ανανεώσει τη γκάμα της με «ενδιάμεσες» προτάσεις με μικρές βελτιώσεις.

Άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι κάθε νέο iPhone, μια συσκευή που βελτιώνεται στα σημεία σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη, και προσθέτει μερικές ακόμα δυνατότητες. Με την παρουσίαση του iPhone X πριν ένα χρόνο όμως, η Apple έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση της να παρουσιάσει πλέον μια νέα γενιά συσκευών, σε σχεδίαση αλλά και λογική λειτουργίας.

Ένα χρόνο αργότερα, η Apple παρουσίασε τρία νέα iPhone που το καθένα σε διαφορετικό βαθμό μοιράζεται την σχεδιαστική φιλοσοφία που ξεκίνησε το iPhone X. Για τα δύο «βασικά» μέλη της νέας σειράς οι διαφορές βρίσκονται στο μέγεθος της μπαταρίας αλλά και της οθόνης τους, με το μεγαλύτερο iPhone XS Max να αποτελεί ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο Smartphone που έχει κατασκευάσει η εταιρεία μέχρι και σήμερα.

Σχεδιασμός.

Είναι πολύ εύκολο να δει κάποιος με την πρώτη ματιά ότι το iPhone Xs Max δεν έχει καμία ουσιαστική αλλαγή στον σχεδιασμό σε σύγκριση με το iPhone X πριν ένα χρόνο. Εξαιρείται φυσικά το μέγεθος της οθόνης του, αλλά και οι συνολικές διαστάσεις που έχουν αυξηθεί λόγω αυτής.

Το iPhone Xs Max βασίζει την ύπαρξη του σε αυτή ακριβώς τη μεγαλύτερη οθόνη, αφού με διαγώνιο 6.5 ιντσών πλέον, αποτελεί την μεγαλύτερη που έχει τοποθετήσει ποτέ η Apple σε δικό της Smartphone. Φυσικά συνεχίζει να υπάρχει το Notch στο πάνω μέρος αυτής, μια «λύση» που η εταιρεία καθιέρωσε δυστυχώς στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Ακόμα και για όσους όμως δεν συμφωνούν με την ύπαρξη του Notch, παραμένει γεγονός ότι συμβάλει στην μείωση των συνολικών διαστάσεων, ειδικά σε συσκευές με τόσο μεγάλη οθόνη. Μάλιστα το iPhone Xs Max είναι η μικρότερη συσκευή αυτού του είδους που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, και προς έκπληξη μας είναι σημαντικά μικρότερο από το επίσης κορυφαίο Galaxy Note 9 της Samsung.

Στο πίσω μέρος του iPhone Xs Max οι δύο κάμερες βρίσκονται και πάλι ακριβώς στο ίδιο σημείο όπως και στο μικρότερο iPhone Xs αλλά και το προηγούμενο iPhone X, σε μια διάταξη που δυστυχώς έχουν αντιγράψει πλέον και πολλές εταιρείες του ανταγωνισμού.

Οι δύο κάμερες αυτές προεξέχουν σημαντικά από το υπόλοιπο τηλέφωνο με αποτέλεσμα αυτό να είναι «ασταθές» όταν βρίσκεται πάνω σε επίπεδη επιφάνεια. Το φαινόμενο αυτό μειώνεται σημαντικά με την τοποθέτηση του iPhone Xs Max σε μια θήκη, κάτι που πιθανότατα θα κάνουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες του προκειμένου να προστατέψουν την πολυτελή κατασκευή του.

Αυτή όμως η πολυτελής κατασκευή είναι που κάνει τις συσκευές της Apple τόσο «μοναδικές» ώστε η εταιρεία να καταφέρνει κάθε χρόνο να πείθει το αγοραστικό κοινό να δίνει τα εντυπωσιακά πολλά χρήματα που αυτές κοστίζουν. Στην περίπτωση του iPhone Xs Max, το κατασκευασμένο από ατσάλι πλαίσιο του είναι τόσο στιβαρό και ποιοτικό σε εμφάνιση αλλά και στην αφή, όσο περιμένει κανείς από ένα τόσο ακριβό προϊόν.

Μάλιστα ο τρόπος που το πίσω τζάμι εφαρμόζει στην υπόλοιπη συσκευή, και ο τρόπος που αντίστοιχα η οθόνη έχει μια μικρή «καμπύλη» στο σημείο που συνατά το μεταλλικό πλαίσιο είναι οι καλύτερες ενδείξεις της προσοχής στη λεπτομέρεια που δίνει η εταιρεία.

Είναι σίγουρο ότι το iPhone Xs Max δεν είναι ένα μικρό σε διαστάσεις Smartphone, είναι απλά αρκετά «μικρό» με δεδομένη την εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη του. Το ατσάλινο πλαίσιο και η γενικότερη χρήση πολυτελών υλικών, έχει αυξήσει σημαντικά και το συνολικό του βάρος, που πλέον είναι αρκετά μεγάλο ώστε να αντιλαμβάνεται ο ιδιοκτήτης του ότι το κουβαλά ακόμα και όταν το έχει στην τσέπη του. Μάλιστα επειδή δεν είναι και ιδιαίτερα «λεπτό», το φαινόμενο αυτό είναι ακόμα πιο έντονο από πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του.

 
USED iPhone X 64GB Black 350 

Πώς μπορώ να επισκευάσω
το Apple iPhone ;

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Φόρμα Επικοινωνίας

Αρχικά, συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας (προσωπικά στοιχεία, συσκευή, είδος βλάβης, επιθυμητός χρόνος παραλαβής).

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Ενημέρωση

Έπειτα, θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος για το τελικό κόστος και τον ακριβή χρόνο παράδοσης (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τυχόν ανταλλακτικών).

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Προετοιμάστε το Apple Watch για σέρβις.

Καταργήστε τη ζευγοποίηση μεταξύ του Apple Watch και του iPhone σας. Περισσότερα εδώ. Αφαιρέστε το λουράκι και φυλάξτε το μαζί με το καλώδιο φόρτισης και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Θα χρειαστείτε αυτά τα αξεσουάρ όταν παραλάβετε το Apple Watch σας από το σέρβις. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το Apple ID και το συνθηματικό σας. Eφεδρικό Aντίγραφο του iPhone, το iPad ή το Apple Watch. Περισσότερα σχετικά με το αντίγραφο διαβάστε εδώ.

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε

Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα Έρχεται στον χώρο σας συνεργάτης μας ώστε να παραλάβει τη συσκευή σας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας καλύπτει την περιοχή Αττικής Η επισκευή του ρολογιού apple watch τώρα πιο εύκολη από ποτέ! Παραλαμβάνουμε το Ρολόι για service και το επιστρέφουμε σαν καινούργιο, όπου και να βρίσκεσαι, μέσω ΕΛΤΑ Courier, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!
Επίσης: Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, Μοσχάτο Αττικής.

Eγγύηση
Καλής Λειτουργίας

24 Μήνες Eγγύηση Καλής Λειτουργίας με την Αλλαγή Οθόνης Apple Watch Series 6. Μέσω νέας πλατφόρμας δίνουμε γραπτή εγγύηση 24 μηνών, που οφείλει να σας παρέχει κάθε ένα από τα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία. Το έντυπο της εγγύησης που παραλαμβάνετε είναι αναλυτικό για τις εργασίες που έχουν γίνει στη συσκευή σας και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και έχει όλους τους όρους της εγγύησης σε περίπτωση ίδιας βλάβης. Με δεδομένο ότι εκδίδουμε πάντα παραστατικά για τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που παρέχουμε, έχετε απόλυτη σιγουριά για την διασφάλιση της εγγύησής σας. Επισκευή οθόνης Apple Watch S6

Customers reviews

Τι πιστεύουν οι πελάτες για μας...!

5/5
Είχα πάρει 3-4 καταστήματα για επισκευή του Apple Watch series 6. Μου φάνηκαν πολύ ακριβά και βρήκα μετά τον hitechdoctor και μου είπε μία πάρα πολύ καλή τιμή και αποφάσισα να το πάω να μου το φτιάξει. Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
iTrader Gr user 07
Διονύσια Μπακου
5/5
Εκεί που όλοι λέγανε ότι δε γίνεται, σε αυτό το site αποδείχτηκε ακριβώς το αντίθετο. Ήρθαν στη δουλειά μου, πήρανε το ρολόι, μου το φέρανε σπίτι μου (Δηλαδή σε διαφορετική διεύθυνση ) πίσω φτιαγμένο. Δεν πήγα πουθένα, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Το προτείνω. Σ’ ευχαριστώ πολύ.
iTrader Gr user 04
Σοφία Λα.
5/5
Πήρα τηλέφωνο itrader να μου φτιάξει ένα Apple Watch Serial 6. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Από την πρώτη στιγμή στην σωστή ημερομηνία παραλαβής και μάλιστα έξω απ’ την πόρτα μου.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
iTrader Gr user 05
Νίκος Δρογώσης
5/5
Επισκεύασα το ρολόι μου στη αππλε τραντε και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά των τεχνικών. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω έλλειψης του ανταλλακτικού όπως με είχαν ενημερώσει αλλά κατά τ' άλλα όλα καλά.
iTrader Gr user 06
Παναγιώτης Ρ.
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories
Newsletter

Newsletter

Γίνετε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν τις νέες αφίξεις, τις αποκλειστικές προσφορές και την τελευταία ενημέρωση.