Επισκευή Apple Watch Series 4

Check your job status!

Please enter your case# which you may received in email or from our outlet.

Apple Watch Series 4

Επικοινωνήστε μαζί μας 6981882005
195
180 24 Μήνες Eγγύηση
  • Παραλαβή συσκευής στο χώρο σας (Δωρεάν)
  • Διάγνωση βλάβης και ενημέρωση για το κόστος και το χρόνο επισκευής, εντός 48 ωρών.
  • Επισκευή της συσκευής.
  • Παράδοση συσκευής στο χώρο σας με γραπτή Εγγύηση επισκευής.
  • Δωρεάν Παραλαβή και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
ευκαιρια
iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα έμπιστο τεχνολογικό περιβάλλον, με τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια, σεβόμενοι το δικαίωμα του καταναλωτή στην επισκευή, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Έχει σπασμένο εξωτερικό τζάμι (Digitizer)

Έχει εμφανιστεί μαύρη κηλίδα στην οθόνη (LCD).

Δεν λειτουργεί ο μηχανισμός αφής.

Έχει κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη

Παρουσιάζει αποχρωματισμό σε διάφορα σημεία.

είμαστε το πρώτο εργαστήριο στην Ελλάδα

που τόλμησε να επισκευάσει... Apple Watch.

Πώς Μπορώ Να Επισκευάσω
το Apple Watch Series 4;

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Φόρμα Επικοινωνίας

Αρχικά, συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας (προσωπικά στοιχεία, συσκευή, είδος βλάβης, επιθυμητός χρόνος παραλαβής).

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Ενημέρωση

Έπειτα, θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος για το τελικό κόστος και τον ακριβή χρόνο παράδοσης (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τυχόν ανταλλακτικών).

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Προετοιμάστε το Apple Watch για σέρβις.

Καταργήστε τη ζευγοποίηση μεταξύ του Apple Watch και του iPhone σας. Περισσότερα εδώ. Αφαιρέστε το λουράκι και φυλάξτε το μαζί με το καλώδιο φόρτισης και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Θα χρειαστείτε αυτά τα αξεσουάρ όταν παραλάβετε το Apple Watch σας από το σέρβις. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το Apple ID και το συνθηματικό σας. Eφεδρικό Aντίγραφο του iPhone, το iPad ή το Apple Watch. Περισσότερα σχετικά με το αντίγραφο διαβάστε εδώ.

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε

Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα Έρχεται στον χώρο σας συνεργάτης μας ώστε να παραλάβει τη συσκευή σας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας καλύπτει την περιοχή Αττικής Η επισκευή του ρολογιού apple watch τώρα πιο εύκολη από ποτέ! Παραλαμβάνουμε το Ρολόι για service και το επιστρέφουμε σαν καινούργιο, όπου και να βρίσκεσαι, μέσω ΕΛΤΑ Courier, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!
Επίσης: Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, Μοσχάτο Αττικής.

Δειτε τι σημαινει Ανακατασκευασμενη οθονη.

Κρατάμε τη Γνήσια Οθόνη της Apple και αλλάζουμε με νέο Γνήσιο Digitizer (τζαμάκι) υψηλής ποιότητας Προτείνουμε την ανακατασκευασμένη οθόνη, καθώς δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα της οθόνης του Apple Watch σας (εφόσον το τζάμι είναι παθητικό και η οθόνη δεν αλλάζεται) αλλά παραμένει αυθεντική μόνο με το digitizer (μηχανισμό αφής) που θα σας εγκαταστήσουμε.

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Check out our work

Πριν και Μετά:
Service οθόνης
Apple Watch Series 4

Eγγύηση
Καλής Λειτουργίας

24 Μήνες Eγγύηση Καλής Λειτουργίας με την Αλλαγή Οθόνης Apple Watch Series 4. Μέσω νέας πλατφόρμας δίνουμε γραπτή εγγύηση 24 μηνών, που οφείλει να σας παρέχει κάθε ένα από τα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία. Το έντυπο της εγγύησης που παραλαμβάνετε είναι αναλυτικό για τις εργασίες που έχουν γίνει στη συσκευή σας και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και έχει όλους τους όρους της εγγύησης σε περίπτωση ίδιας βλάβης. Με δεδομένο ότι εκδίδουμε πάντα παραστατικά για τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που παρέχουμε, έχετε απόλυτη σιγουριά για την διασφάλιση της εγγύησής σας. Επισκευή οθόνης Apple Watch S4

Customers reviews

Τι πιστεύουν οι πελάτες για μας...!

5/5
Είχα πάρει 3-4 καταστήματα για επισκευή του Apple Watch series 6. Μου φάνηκαν πολύ ακριβά και βρήκα μετά τον hitechdoctor και μου είπε μία πάρα πολύ καλή τιμή και αποφάσισα να το πάω να μου το φτιάξει. Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
iTrader Gr user 07
Διονύσια Μπακου
5/5
Εκεί που όλοι λέγανε ότι δε γίνεται, σε αυτό το site αποδείχτηκε ακριβώς το αντίθετο. Ήρθαν στη δουλειά μου, πήρανε το ρολόι, μου το φέρανε σπίτι μου (Δηλαδή σε διαφορετική διεύθυνση ) πίσω φτιαγμένο. Δεν πήγα πουθένα, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Το προτείνω. Σ’ ευχαριστώ πολύ.
iTrader Gr user 04
Σοφία Λα.
5/5
Πήρα τηλέφωνο itrader να μου φτιάξει ένα Apple Watch Serial 6. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Από την πρώτη στιγμή στην σωστή ημερομηνία παραλαβής και μάλιστα έξω απ’ την πόρτα μου.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
iTrader Gr user 05
Νίκος Δρογώσης
5/5
Επισκεύασα το ρολόι μου στη αππλε τραντε και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά των τεχνικών. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω έλλειψης του ανταλλακτικού όπως με είχαν ενημερώσει αλλά κατά τ' άλλα όλα καλά.
iTrader Gr user 06
Παναγιώτης Ρ.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις!
Επισκευή Apple Watch Series 4
A1: 24 Μήνες Eγγύηση Καλής Λειτουργίας. Μέσω νέας πλατφόρμας δίνουμε γραπτή εγγύηση 24 μηνών, που οφείλει να σας παρέχει κάθε ένα από τα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία. Το έντυπο της εγγύησης που παραλαμβάνετε είναι αναλυτικό για τις εργασίες που έχουν γίνει στη συσκευή σας και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και έχει όλους τους όρους της εγγύησης σε περίπτωση ίδιας βλάβης. Με δεδομένο ότι εκδίδουμε πάντα παραστατικά για τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που παρέχουμε, έχετε απόλυτη σιγουριά για την διασφάλιση της εγγύησής σας. Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας για περισσότερες λεπτομέρειες

A2: Στην AppleTrade είμαστε υπερήφανοι για την ταχύτητα επισκευών.
Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται εντός 24 – 48 ωρών από τη παραλαβή της συσκευής σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να υποστεί καθυστερήσεις εάν υπάρχει επιπλοκή ή απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα. Ορισμένες επισκευές, όπως ζημιές από υγρασία, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο. Αν υπάρχει καθυστέρηση για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας και θα σας ενημερώσουμε πλήρως.

A3: H AppleTrade διαθέτει ειδικευμένους τεχνικούς που έχουν κάνει εντατική εκπαίδευση για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή σας θα χειριστεί με προσοχή και θα επισκευαστεί σωστά και γρήγορα. Υποσχόμαστε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και ασυναγώνιστες τιμές. Όλες οι επισκευές μπορούν εύκολα να κλείσουν και να πληρωθούν για on-line και να έρθουν με δωρεάν ταχυδρομικά τέλη και εγγύηση 1 έτους για τις περισσότερες επισκευές. Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας για πλήρεις λεπτομέρειες. Κατά το πρώτο μας έτος, πραγματοποιήσαμε πάνω από 13.000 επισκευές κινητών συσκευών.
A4: Στον iTrader, δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμο και αντικαταβολή. Περισσότερα
A5: Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται στο τέλος της επισκευής.
A6: Δωρεάν αποστολή Στείλε μας τη συσκευή σου με την ΕΛΤΑ Courier και θα τη λάβεις πίσω επισκευασμένη σε διάστημα 48 ωρών. *Σημείωση* Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σου είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Εάν η συσκευή σου δεν επισκευάζεται, στην επιστρέφουμε και χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο (10€). Στην περίπτωση που η συσκευή σου επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείς να προχωρήσεις με την επισκευή, χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής (10€). Στην αποστολή laptop με αξία επισκευής μικρότερη των 70€, χρεώνεσαι την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης (10€)
iTrader Gr Εντοπισμό των χαμένων AirPods Pro και AirPods Max

Εντοπισμό των χαμένων AirPods Pro και AirPods Max

Service Description: Είτε ξεχάσατε που τα αφήσατε είτε τα χάσατε, πλέον έχετε περισσότερες επιλογές να τα εντοπίσετε Η Apple διέθεσε ένα νέο firmware update για τα AirPods Pro και AirPods Max που προσφέρουν νέες επιλογές

Διαβάστε περισσότερα >> »
Φήμες ότι το iPhone 13 θα υποστηρίζει δορυφορικές κλήσεις iTrader GR

Φήμες ότι το iPhone 13 θα υποστηρίζει δορυφορικές κλήσεις

Service Description: Σύμφωνα με πληροφορίες, το iPhone 13 θα υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα χαμηλής περί τη γη τροχιάς (LEO, Low Earth Orbit), η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες του να πραγματοποιούν ή να λαμβάνουν κλήσεις και

Διαβάστε περισσότερα >> »
Το Apple watchOS 8 φέρνει νέα χαρακτηριστικά αλλά και εφαρμογή που μειώνει το άγχος itrader.gr

Το Apple watchOS 8: νέα χαρακτηριστικά

Service Description: Το Apple watchOS 8 φέρνει νέα χαρακτηριστικά αλλά και εφαρμογή που μειώνει το άγχος Μία νέα εφαρμογή ενσυνειδητότητας (Mindfulness) θα βοηθήσει τους χρήστες να μειώσουν το άγχος. Η Apple ανακοίνωσε το watchOS 8,

Διαβάστε περισσότερα >> »

Επισκευή Apple Watch Series 4

Το Apple Watch είναι ένα ρολόι SmartWatch που δημιουργήθηκε από την Apple και ανακοινώθηκε από τον Tim Cook στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014. Έχει δυνατότητες παρόμοιες με άλλες συσκευές SmartWatch, όπως το Jawbone Up, Nike + FuelBand και Fitbit. Το ρολόι της Apple θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το iPhone 5 ή ένα νεότερο μοντέλο iPhone. Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου του 2015.

Χαρακτηριστικά

Το Apple Watch θα συνεργάζεται με το Apple Pay, μια υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού. Το Apple Watch είναι σε θέση να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και iMessage και κείμενα SMS. Το Apple Watch μπορεί να παρακολουθεί την υγεία, να τρέχει εφαρμογές τρίτων και να χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό της Apple, το Handoff εφ’ όσον έχετε στην κατοχή σας μια άλλη συσκευή της Apple. Μπορεί να ελέγξει την Apple TV, καθώς και να ενεργεί ως ένα walkie-talkie και διαθέτει σκόπευτρο για την κάμερα του iPhone.

Σχεδίαση

Το ρολόι έχει τρεις συλλογές, που διαθέτουν δύο μεγέθη (38 και 42 χιλιοστών) που εξαπλώνονται σε 34 επιμέρους μοντέλα. Έχει μία ευαίσθητη στην πίεση οθόνη αφής και διαθέτει ένα καντράν που ονομάζεται ψηφιακό στέμμα, το οποίο γυρνάει για να μετακινηθείτε ή να μεγεθύνετε και πιέζεται για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα ειδικό κουμπί που εμφανίζει μια λίστα των επαφών στην οθόνη.

Apple Watch

 

Apple Watch

Το ρολόι φορτίζεται μέσω της επαγωγικής φόρτισης, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο παρόμοιο με το καλώδιο MagSafe για το MacBook της Apple από φορητούς υπολογιστές Επισκευή Apple Watch Series 4.

Τεχνολογία

Το Apple Watch χρησιμοποιεί τα νέα Apple S1 chip, τα οποία διαφημίζονται από την Apple ως “μια ολόκληρη αρχιτεκτονική του υπολογιστή σε ένα μόνο chip”. Χρησιμοποιεί επίσης μια γραμμικό ενεργοποιητή με το όνομα “Taptic Engine” για να παρέχει απτική ανάδραση όταν λαμβάνεται ένα σήμα ή μια ειδοποίηση. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, το οποίο χρησιμοποιεί τόσο υπέρυθρες και ορατό φως LED όσο και φωτοδιόδους. Επισκευή Apple Watch Series 4

Το ρολόι είναι συμβατό με το iPhone 5, iPhone 5C, το iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, iOS 8,iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, όπου συνδέεται μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

[via]

Εισαγωγή

Η έξυπνη επανάσταση του ρολογιού είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη, με το Apple Watch να ολοκληρώνει τις προσφορές όλων των σημερινών μεγάλων παικτών. Μια προηγμένη οθόνη είναι αυτό που καθιστά εφικτό ένα έξυπνο ρολόι παρέχοντας γραφικά bitmap υψηλής ανάλυσης υψηλής ανάλυσης και εικόνες κειμένου που εμφανίζονται έντονα σε μια μικροσκοπική οθόνη. Επισκευή Apple Watch Series 4 Στην πραγματικότητα, οι οθόνες που απαιτούνται για έξυπνα ρολόγια βρίσκονται ακριβώς στην αιχμή της τεχνολογίας της οθόνης και καθορίζουν πόσο καλά θα φαίνονται όλα στο ρολόι – η οθόνη είναι κυριολεκτικά το κόσμημα του έξυπνου ρολογιού.

Η οθόνη στο Apple Watch ανταποκρίνεται στην πρόκληση με μια εξαιρετική, ευέλικτη οθόνη OLED που καλύπτεται από κρύσταλλο ζαφείρι ή από ενισχυμένο γυαλί κάλυψης Ion-X για το μοντέλο Sport. Επίσης πολύ σημαντικό, είναι η πρώτη οθόνη OLED της Apple, η οποία είναι συχνά πιο δύσκολη για την κατασκευή από τη χρήση LCD που έχουν καθιερωθεί πολύ. Θα εξετάσουμε, εργαστηριακά, και θα αναλύσουμε την οθόνη Apple Watch με κρύσταλλο ζαφείρι παρακάτω…

Γιατί όμως οι οθόνες για έξυπνα ρολόγια είναι τόσο δύσκολες; Πρώτα απ ‘όλα, είναι μικροσκοπικές οθόνες, συνήθως περίπου 1,5 ίντσες (38 mm), αλλά θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 250×250 pixel ή περισσότερα, με πολλά να παρέχουν 320 pixel και ακόμη και να φτάνουν έως και 480 pixel. Επιπλέον, η οθόνη αναμένεται να γεμίσει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια του ρολογιού, οπότε δεν υπάρχει πολύς χώρος για μια στεφάνη, οπότε η ίδια η οθόνη πρέπει να έχει πολύ στενά περιθώρια σε όλες τις εξωτερικές άκρες Επισκευή Apple Watch Series 4. Επιπλέον, πρέπει να είναι πολύ φωτεινό για να είναι ευανάγνωστο σε εξωτερικούς χώρους, να είναι πολύ λεπτό επειδή ολόκληρο το ρολόι πρέπει να ταιριάζει όμορφα και διακριτικά στον καρπό σας και να είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικό, επειδή η οθόνη είναι η μοναδική μεγαλύτερη παροχή ρεύματος για το ρολόι και καθορίζει η μπαταρία μεγέθους που απαιτείται για να συνεχίσει να λειτουργεί για τουλάχιστον μια ολόκληρη ημέρα.

Έξυπνη απόδοση οθόνης ρολογιών

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι είναι ότι ενώ το λογισμικό και οι εφαρμογές θα ενημερωθούν, θα βελτιωθούν και θα βελτιωθούν, η οθόνη σε ένα έξυπνο ρολόι θα παραμείνει η ίδια και δεν μπορεί να ενημερωθεί – γι ‘αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ποιότητα και απόδοση της οθόνης σε οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι που σκέφτεστε!

Παραδόξως, η Apple έχει πει πολύ λίγα για την οθόνη στο Apple Watch . Για τα άλλα προϊόντα τους, όπως το iPhone 6 για παράδειγμα, η Apple παρέχει λεπτομερείς προδιαγραφές οθόνης, όπως το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση pixel, τη φωτεινότητα, την αναλογία αντίθεσης, τη χρωματική γκάμα και τις γωνίες προβολής στον ιστότοπό τους.
Επισκευή Apple Watch Series 4  Για το Apple Watch δεν αναφέρουν κανένα από αυτά, ούτε καν την τεχνολογία οθόνης, απλώς ότι είναι μια “Ευέλικτη οθόνη Retina”. Θα σας συμπληρώσουμε όλα αυτά μαζί με σε βάθος δοκιμές απόδοσης εργαστηρίου.

Σε αυτό το άρθρο θα καλύψουμε σε βάθος όλα όσα σχετίζονται με την οθόνη στο Apple Watch , αλλά δεν θα εξετάσουμε τις λειτουργίες επεξεργαστή ή επικοινωνίας, τις εφαρμογές του, το περιβάλλον εργασίας χρήστη και το λογισμικό, ούτε θα εξετάσουμε τις πτυχές της μόδας και του σχεδιασμού ως κομψά κοσμήματα. Μπορείτε να διαβάσετε όλα αυτά αλλού…

Παραδοσιακές μηχανικές οθόνες ρολογιών

Όλα τα παραδοσιακά μηχανικά ρολόγια χρησιμοποιούν έναν κινητήρα για να μετακινούν τα χέρια και τα αξεσουάρ widget (όπως την ημερομηνία και την ημέρα της εβδομάδας). Η οθόνη τους λειτουργεί απλώς αντανακλώντας το φως περιβάλλοντος από το πρόσωπο του ρολογιού – έτσι είναι πολύ εύκολο να διαβαστεί σε έντονο φως περιβάλλοντος, αλλά αόρατο στο σκοτάδι. Η ηλεκτρονική οθόνη σε ένα έξυπνο ρολόι μπορεί να δείξει την ώρα με διαφορετικούς τρόπους, αλλά σε πολλά έξυπνα ρολόγια η οθόνη εξακολουθεί να προσομοιώνει ένα παραδοσιακό μηχανικό πρόσωπο ρολογιού, ωστόσο, είναι δυνατός ένας απεριόριστος αριθμός σχεδίων και στυλ.

Παρόλο που η παραδοσιακή μηχανική οθόνη ρολογιού μπορεί να δείξει την ώρα με έναν μόνο τρόπο, το κάνει πολύ καλά – η οθόνη είναι πάντα αναμμένη, έχει πολύ ευκρινή και συχνά κομψά γραφικά ρολογιού, είναι εύκολο να διαβαστεί σε υψηλό φωτισμό περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων το φως του ήλιου, έχει εξαιρετικές γωνίες θέασης, μπορεί να χωρέσει σε μια αρκετά λεπτή θήκη και τα μοντέλα ηλεκτρικής κίνησης έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Στην πραγματικότητα, το ρολόι Citizen Eco-Drive μου είναι 9 ετών και δεν χρειάστηκε ποτέ αντικατάσταση μπαταρίας επειδή φορτίζεται αυτόματα από ένα ενσωματωμένο φωτοκύτταρο σε συνηθισμένο φως περιβάλλοντος.

Τεχνολογίες οθόνης για έξυπνα ρολόγια

Δεδομένου του γεγονότος ότι τα παραδοσιακά μηχανικά ρολόγια έχουν βελτιωθεί τον τελευταίο αιώνα, οι οθόνες στα έξυπνα ρολόγια έχουν κάποια αρκετά απαιτητικά κριτήρια απόδοσης για να ταιριάζουν ή να ταιριάζουν. Για ορισμένα ζητήματα απόδοσης δεν είναι ακόμα τόσο καλά όσο τα παραδοσιακά ρολόγια, αλλά συνολικά οι πιο πρόσφατες και καλύτερες οθόνες έξυπνων ρολογιών μπορούν ήδη να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση που θα εξετάσουμε λεπτομερώς παρακάτω, καθώς και συνεχίζουν να βελτιώνονται.

Ποιες είναι λοιπόν οι πιο ελκυστικές τεχνολογίες οθόνης για ένα έξυπνο ρολόι; Υπάρχουν σήμερα δύο που είναι πολύ κατάλληλα για έξυπνα ρολόγια – LCD και OLED. Χρησιμοποιούνται επίσης άλλες τεχνολογίες οθόνης, όπως e-ink (ρολόι Seiko Spirit), e-paper (ρολόγια Pebble που χρησιμοποιούν πραγματικά LCD LCD με μεταβαλλόμενη μνήμη) και mirasol (ρολόι Qualcomm Toq). Αυτές οι οθόνες λειτουργούν ανακλώντας το φως περιβάλλοντος, το οποίο παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα αναγνωσιμότητας στην οθόνη σε έντονο φως, καθώς και πολύ χαμηλή ισχύ, επομένως έχουν πολύ μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας στην μπαταρία. Ωστόσο, λόγω των σημαντικών εξελίξεων στις οθόνες LCD και OLED, δεν είναι πλέον mainstream στην τρέχουσα αγορά Επισκευή Apple Watch Series 4. Η συζήτησή μας παρακάτω θα επικεντρωθεί στην τελευταία γενιά οθονών ρολογιών με τουλάχιστον 250×250 pixel.

Οι οθόνες LCD υπήρχαν σε ψηφιακά ρολόγια από τη δεκαετία του 1980, αλλά τα πρώτα έξυπνα ρολόγια LCD παρουσιάστηκαν το 2014, συμπεριλαμβανομένων (αλφαβητικά) των LG G Watch, Motorola Moto 360 και Sony SmartWatch 2 και 3. Μικρές κατασκευές και οι λεπτές οθόνες LCD για ένα έξυπνο ρολόι είναι πολύ απαιτητικές, επειδή αποτελούνται από πολλά στρώματα, όπως οπίσθιο φωτισμό, δύο πολωτές φωτός, διάφορες οπτικές μεμβράνες, εκτός από τα δύο γυάλινα φύλλα που τοποθετούν το ενεργό στρώμα Liquid Crystal. Ως αποτέλεσμα, οι οθόνες LCD για ρολόγια τείνουν να είναι πολύ παχύτερες από τις OLED, συνήθως πάνω από 2,0 mm, και επίσης έχουν ένα ευρύ χείλος επειδή τα σήματα της μονάδας LCD πρέπει να εισέρχονται κατά μήκος των εξωτερικών άκρων, καθώς το ορατό μέρος της οθόνης LCD πρέπει να μεταδίδει τον οπίσθιο φωτισμό.

Οι οθόνες OLED είναι μια ιδανική τεχνολογία για έξυπνα ρολόγια, επειδή είναι λεπτές οθόνες μονής στρώσης με υψηλά pixel ανά ίντσα (ppi) που μπορούν να κατασκευαστούν και να κοπούν σε μικρές οθόνες μεγέθους έξυπνου ρολογιού με αναλύσεις 320×320 pixels και άνω. Προσφέρουν πολύ καλύτερα επίπεδα μαύρου, γωνίες θέασης και διαχείριση ισχύος σε σύγκριση με τις LCD. Το 2013 η Samsung παρουσίασε το πρώτο έξυπνο ρολόι OLED, το Galaxy Gear, με 320×320 pixel και πλήρες χρώμα 24-bit. Το Galaxy Gear 2 κυκλοφόρησε το 2014 και είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές Display Shoot-Out. Αυτές οι οθόνες OLED είναι κατασκευασμένες σε άκαμπτο υπόστρωμα όπως σχεδόν όλες οι οθόνες smartphone. Είναι αρκετά λεπτά σε μόλις 0,9 mm και μπορούν να κατασκευαστούν με ένα πολύ στενό χείλος και στεφάνη, τα οποία είναι σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των LCD. Αλλά οι νεότερες ευέλικτες οθόνες OLED έχουν εξελιχθεί πολύ πέρα ​​από αυτό…

Οι ευέλικτες οθόνες OLED είναι η τελευταία πρόοδος στην τεχνολογία OLED. Είναι κατασκευασμένα σε ένα εύκαμπτο πλαστικό υπόστρωμα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή καμπυλωτών ενδείξεων. Επισκευή Apple Watch Series 4 Ωστόσο, παρέχουν επίσης μεγάλα πλεονεκτήματα για ρολόγια επίπεδης οθόνης, επειδή είναι εξαιρετικά λεπτά, συνήθως λιγότερο από 0,5 mm, πολύ ελαφρύτερο σε βάρος, καθώς και το εύκαμπτο υπόστρωμα καθιστά δυνατή την εγκλεισμό τους σε μικρότερο χώρο. Η LG και η Samsung είναι οι ηγέτες σε αυτήν την τεχνολογία οθόνης. Το 2013 και τα δύο παρουσίασαν τα ευέλικτα smartphone OLED (το Samsung Galaxy Round και το LG G Flex) και το 2014 και τα δύο παρουσίασαν τα ευέλικτα OLED έξυπνα ρολόγια (το Samsung Gear S, το οποίο έχει καμπύλη οθόνη, και το LG G Watch R, το οποίο διαθέτει πλήρη κύκλοςστρογγυλή οθόνη, η οποία είναι δυνατή μόνο με χρήση πλαστικού υποστρώματος OLED). Σημειώστε ότι στο Apple Watch, η ευέλικτη οθόνη OLED συνδέεται με κρύσταλλο ζαφείρι ή γυαλί κάλυψης, οπότε δεν είναι εύκαμπτο από έξω.

Ζαφείρι κρύσταλλο

Το μοντέλο Apple Watch Sport έχει το κάλυμμα οθόνης του κατασκευασμένο από γυαλί ανθεκτικό στις γρατσουνιές “Ion-X”, το ίδιο με τα iPhone 6 και 6 Plus (και πολύ παρόμοιο αν δεν είναι πανομοιότυπο με το γυαλί Corning Gorilla). Ωστόσο, το Apple Watch and Watch Edition έχει κρύσταλλο ζαφείρι, το ίδιο με τα περισσότερα παραδοσιακά ρολόγια υψηλής ποιότητας, επειδή είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές και σχεδόν ανθεκτικό στις γρατζουνιές υπό κανονική χρήση.

Αλλά ένα σημαντικό ζήτημα για το ζαφείρι είναι ότι αντανακλά περίπου διπλάσιο φως περιβάλλοντος από το γυαλί (λόγω θεμελιωδών αρχών της φυσικής και της οπτικής). Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τα παραδοσιακά ρολόγια, διότι οι οθόνες τους λειτουργούν αντανακλώντας το φως του περιβάλλοντος, οπότε το επιπλέον φως που ανακλάται από τον κρύσταλλο ζαφείρι στην κορυφή είναι ένα μικρό ζήτημα. Από την άλλη πλευρά, είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τις έξυπνες οθόνες ρολογιών, διότι ο διπλασιασμός της ποσότητας του ανακλώμενου φωτός θα καθαρίσει σημαντικά το φως εικόνας της ίδιας της οθόνης, μειώνοντας τόσο την αντίθεση όσο και τον κορεσμό των χρωμάτων και καθιστώντας πιο δύσκολη την προβολή της εικόνας. Έτσι, για έξυπνες οθόνες ρολογιών, αλλά όχι για παραδοσιακά μηχανικά ρολόγια, το ζαφείρι έχει σημαντικό κόστος απόδοσης οθόνης. Θα το μετρήσουμε και θα το συζητήσουμε λεπτομερώς παρακάτω.

Το Apple Watch προωθείται από την Apple ως “Ευέλικτη οθόνη Retina” που είναι OLED με υψηλά pixel ανά ίντσα (ppi) και πιθανότατα γίνεται από την LG Display. Είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό το γεγονός ότι η Apple επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια πραγματική προηγμένη οθόνη τελευταίας τεχνολογίας. Θα καλύψουμε όλα αυτά τα ζητήματα και πολλά άλλα, με σε βάθος ολοκληρωμένες δοκιμές οθόνης, μετρήσεις και ανάλυση που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Η οθόνη Shoot-Out

Στο πρώτο άρθρο Smart Watch Display Shoot-Out δοκιμάσαμε και συγκρίναμε την οθόνη OLED στο Samsung Gear 2 και την οθόνη LCD στο Sony SmartWatch 2 . Για αυτό το άρθρο Display Shoot-Out δοκιμάζουμε σε βάθος την οθόνη Apple Watch . Για να εξετάσουμε την απόδοση της οθόνης για τα έξυπνα ρολόγια, πραγματοποιήσαμε τις σε βάθος σειρές δοκιμών και μετρήσεων εργαστηρίου Shoot-Out Lab τεχνολογίας εμφάνισης για να προσδιορίσουμε την απόδοση των οθονών. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα εμφάνισης και παρέχουμε σε βάθος αντικειμενική ανάλυση βασισμένη σε λεπτομερείς εργαστηριακές δοκιμές και μετρήσεις και εκτεταμένες δοκιμές προβολής και με τα πρότυπα δοκιμών, τις δοκιμαστικές εικόνες και τις δοκιμαστικές φωτογραφίες.

Στιγμιότυπα αποτελεσμάτων
Σε αυτήν την ενότητα αποτελεσμάτων παρέχουμε τις καλύτερες στιγμές των αναλυτικών δοκιμών και μετρήσεων DisplayMate Lab και εκτεταμένων οπτικών συγκρίσεων χρησιμοποιώντας δοκιμαστικές φωτογραφίες, δοκιμαστικές εικόνες και δοκιμαστικά μοτίβα που καλύπτονται στις προχωρημένες ενότητες. Ο πίνακας σύγκρισης εμφάνισης οθόνης συνοψίζει τις μετρήσεις Apple Watch και iPhone 6 Lab στις ακόλουθες κατηγορίες: Αντανακλάσεις οθόνης , φωτεινότητα και αντίθεση με φως περιβάλλοντος , χρωματική γκάμα με φως περιβάλλοντος , παραλλαγές γωνίας προβολής . Μπορείτε επίσης να παραλείψετε αυτές τις καλύτερες στιγμές και να μεταβείτε απευθείας στα συμπεράσματα του Apple Watch .

Επισκόπηση της Apple Watch Display

Το Apple Watch διατίθεται σε 3 μοντέλα και δύο μεγέθη – δοκιμάσαμε το μεγαλύτερο μοντέλο Apple Watch 42 mm, το οποίο διαθέτει κρύσταλλο ζαφείρι. Όλα τα μοντέλα και τα μεγέθη έχουν ευέλικτη οθόνη OLED, η οποία πιθανότατα κατασκευάζεται από την LG Display. Η ανάλυση για το μέγεθος 42 mm είναι 312×390 pixels. Η διάταξη των sub-pixel είναι RGB Stripe. Ο λόγος διαστάσεων της οθόνης είναι 4: 5 = 0,80, οπότε είναι μια εμφάνιση στυλ πορτρέτου και όχι τέλεια τετράγωνη ή στρογγυλή, όπως οι περισσότερες οθόνες ρολογιών.

Οθόνη αμφιβληστροειδούς

Η Apple δεν έχει δημοσιεύσει το πραγματικό μέγεθος της οθόνης, επομένως το μετρήσαμε προσεκτικά με ψηφιακή δαγκάνα. Η οθόνη είναι 30,8 x 24,6 mm (1,21 x 0,97 ίντσες) με διαγώνιο 38,7 mm (1,53 ίντσες). Σημειώστε ότι όλες οι γωνίες της οθόνης είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες. Αυτό λειτουργεί έως 322 εικονοστοιχεία ανά ίντσα (ppi), το οποίο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το iPhone 6 (και θα μπορούσε να είναι πανομοιότυπο λόγω του σφάλματος μέτρησης). Αυτό συμβαίνει ακριβώς με την ταξινόμηση Retina Display της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι για την κανονική όραση 20/20 τα pixel δεν επιλύονται και η οθόνη εμφανίζεται τέλεια σε τυπικές αποστάσεις προβολής. Για 322 ppi, αυτό ισχύει για αποστάσεις μεγαλύτερες από 10,7 ίντσες (27 mm), κάτι που ισχύει για ρολόι χειρός.

Παρακολουθήστε χρωματική γκάμα και διαχείριση χρωμάτων

Οι οθόνες OLED, όπως στο Apple Watch, έχουν συνήθως μια αρκετά ευρεία γκάμα χρωμάτων λόγω των ιδιοτήτων των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή OLED. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ορισμένα πολύ κορεσμένα χρώματα, τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα για προβολή κάτω από έντονο φως περιβάλλοντος, αλλά στη συνέχεια εισάγει αισθητά σφάλματα χρώματος κατά την εξέταση τυπικού περιεχομένου (ιδίως φωτογραφιών και βίντεο) σε τυπικά χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού εσωτερικού χώρου.

Οι μετρήσεις του εργαστηρίου υποδεικνύουν ότι η Apple αποφάσισε ότι το Apple Watch θα έπρεπε να έχει εμφάνιση και χρωματική γκάμα κοντά στο iPhone 6, οπότε το ρολόι έχει εφαρμόσει τη Διαχείριση χρωμάτων για να προσαρμόσει την έγχρωμη γκάμα OLED, ιδιαίτερα την πράσινη κύρια (προσθέτοντας τα κατάλληλα μείγματα) του κόκκινου και του μπλε σε κάθε πράσινο υπο-pixel). Η Samsung χρησιμοποιεί την ίδια προσέγγιση για τις χρωματικές λειτουργίες οθόνης Basic και Cinema. Το Apple Watch και το iPhone 6 Color Gamuts παρουσιάζονται στο σχήμα 1 μαζί με το πρότυπο sRGB / Rec.709 που χρησιμοποιείται για σχεδόν όλο το τρέχον περιεχόμενο των καταναλωτών. Όπως θα συζητήσουμε στη συνέχεια, η συμφωνία χρωμάτων τους είναι πολύ καλή, κάτι που είναι σημαντικό επειδή το Apple Watch και το iPhone 6 θα χρησιμοποιούνται συχνά δίπλα-δίπλα, οπότε θα πρέπει να φαίνονται τα ίδια. Δείτε την ενότητα Color Gamut καιΣχήμα 1 για μετρήσεις και λεπτομέρειες.

Παρακολουθήστε την ακρίβεια χρώματος

Το Apple Watch παρέχει μια πολύ καλή χρωματική αντιστοιχία με το iPhone 6, όπως φαίνεται στο Σχήμα 1. Για τις πιο σημαντικές εκδόσεις Red and Green, η συμφωνία είναι εξαιρετική. Οι Blue Primaries διαφέρουν κάπως, αλλά όπως εξηγήσαμε στο άρθρο μας Απόλυτη Οθόνη Ακρίβεια Χρώματος , τα σφάλματα χρώματος στο μπλε είναι πολύ λιγότερο σημαντικά και αισθητά από ό, τι για το κόκκινο και το πράσινο. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα για υψηλή ποιότητα εικόνας είναι το χρώμα και το βάθος bit έντασης – και το Apple Watch προσφέρει πλήρες χρώμα 24 bit, όπως το iPhone 6.

Τόσο το Apple Watch όσο και το iPhone 6 έχουν ελαφρώς γαλαζοπράσινα σημεία με περίπου 7.200 χιλιοστά Θερμοκρασία χρώματος αντί για το τυπικό D6500. Όπως συζητήθηκε παραπάνω, είναι σημαντικό να είναι συνεπείς, οπότε είναι εντάξει, ωστόσο μειώνει την απόλυτη ακρίβεια χρώματος. Ένα άλλο ζήτημα, το οποίο συζητάμε παρακάτω είναι ότι το Bluish White Point μειώνει την απόδοση ισχύος της οθόνης OLED του ρολογιού. Συνολικά, το Apple Watch προσφέρει συγκρίσιμη Πολύ καλή Απόλυτη Ακρίβεια Χρώματος όπως το iPhone 6. Ανατρέξτε στο άρθρο μας Απόλυτη Οθόνη Ακρίβεια Χρώματος για λεπτομέρειες.

Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος Επισκευή Apple Watch Series 4

Most mobile displays come with an Ambient Light Sensor that samples the ambient light falling on the screen and then automatically adjusts the display brightness up and down to try to improve viewing comfort (so it’s not too dim or too bright) and also to regulate the power used by the display. This Power Management Function is especially important for the watch in order to maximize the running time on battery. In fact, it is so important that Automatic Brightness can not be turned off like on iPhones and iPads to prevent a fixed manual brightness setting, which would run down the battery more quickly. Apple does provide 3 settings: low, medium and high settings, but Automatic Brightness can not be overridden, so if you find the screen too dim for your liking you’ll just have to shade the watch somehow to see the screen.

Στις περισσότερες οθόνες για κινητά, ο αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος βρίσκεται στην εξωτερική στεφάνη κοντά στο πάνω κέντρο. Η Apple υιοθέτησε μια καινοτόμο προσέγγιση και τοποθέτησε τον αισθητήρα πίσω από την οθόνη, κάτι που είναι δυνατό με μια πλαστική οθόνη OLED. Μια παρενέργεια είναι ότι ο αισθητήρας επηρεάζεται από το τρέχον περιεχόμενο εικόνας που εμφανίζεται στην οθόνη, το οποίο εισάγει κάποια μεταβλητότητα στις προκύπτουσες ρυθμίσεις φωτεινότητας. Ωστόσο, καθώς το επίπεδο φωτισμού περιβάλλοντος αυξάνεται, αυτή η μεταβλητότητα είναι πολύ μικρότερη από έναν παράγοντα.

Παρακολούθηση φωτεινότητας οθόνης

Καθώς ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας είναι τόσο σημαντικό ζήτημα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple έχει εφαρμόσει μια μάλλον επιθετική στρατηγική διαχείρισης Brightness. Σε χαμηλότερα επίπεδα εσωτερικού φωτισμού περιβάλλοντος η φωτεινότητα της οθόνης (φωτεινότητα) είναι ικανοποιητική. Για το επίπεδο 3 1/2/3 user Brightness settings for the Apple Watch the display has 15/60/80 nits at 0 lux, which are good for very low light. As the lux level increases the display Brightness then increases at different rates, but all three settings eventually reach a maximum of 482 nits at very high ambient lux light levels, which is impressive for a watch. But for intermediate lux levels it can be iffy: for example, for the highest (3) user setting, the display reaches 203 nits at 500 lux, 203 nits also at 1,000 lux, and 290 nits at 2,000 lux. In some cases you will need to position your wrist into your shadow in order to see the display well. Indoors it’s fine, outdoors it can be iffy like on most mobile displays. See the Brightness section for measurements and details.

Sapphire Crystal and Reflectance

Το μοντέλο Apple Watch Sport έχει το κάλυμμα οθόνης του κατασκευασμένο από γυαλί ανθεκτικό στις γρατσουνιές “Ion-X”, το ίδιο με το iPhone 6. Ωστόσο, το Apple Watch και το Watch Edition έχουν αντίθετα κρύσταλλο ζαφείρι, το ίδιο με τα περισσότερα high-end παραδοσιακά ρολόγια, γιατί είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές και σχεδόν γρατσουνιές υπό κανονική χρήση

Ωστόσο, το ζαφείρι αντανακλά περίπου διπλάσιο φως περιβάλλοντος από το γυαλί (λόγω θεμελιωδών αρχών της φυσικής και της οπτικής). Δεδομένου ότι οποιοδήποτε ανακλώμενο φως περιβάλλοντος μειώνει την αντίθεση της εικόνας και τον κορεσμό των χρωμάτων, οι οθόνες με ζαφείρι δεν μπορούν να αποδώσουν όπως και το χαμηλότερο γυαλί ανάκλασης στο φως περιβάλλοντος. Ενώ τα επιχρίσματα Anti-Reflection χρησιμοποιούνται για τη μείωση της Αντανάκλασης των φακών της κάμερας και άλλων οπτικών εξαρτημάτων, οι επικαλύψεις γρατζουνίζουν σχετικά εύκολα, οπότε δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ρολόι, επειδή θα νικήσουν την τεράστια αντίσταση γρατσουνιών του ζαφείρι. Ένα ειδικά επεξεργασμένο Enhanced Sapphire θα είναι σύντομα διαθέσιμο που προσφέρει υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές και χαμηλή αντανάκλαση, τα οποία θα συζητήσουμε περαιτέρω στα συμπεράσματα .

We measured the Reflectance of the Apple Watch with a sapphire crystal to be 8.2 percent, (0.5 percent greater than the single surface Reflectance of sapphire in air), indicating that Apple has done an excellent job in optically bonding the sapphire to the OLED display without an air gap. However, the Reflectance of the iPhone 6 with Ion-X cover glass is only 4.6 percent, so the Apple Watch with a sapphire crystal reflects 178 percent of the amount of light reflected by the iPhone 6. We didn’t test the Apple Watch Sport with Ion-X glass, but expect similar results to the iPhone 6.

Σημειώστε ότι πολλές από τις μετρήσεις για το Apple Watch εξαρτώνται από διάφορους βαθμούς από το αν έχει κρύσταλλο ζαφείρι ή γυαλί κάλυψης Ion-X, το οποίο έχουμε αναγνωρίσει με μια ετικέτα Sapphire στον Πίνακα σύγκρισης Display Measurements . Ανατρέξτε στην ενότητα Αντανακλάσεις για μετρήσεις και λεπτομέρειες.

.

Παρακολουθήστε την απόδοση σε Ambient Light

Τα έξυπνα ρολόγια είναι πιθανό να χρησιμοποιούνται συχνότερα σε υψηλότερο συνολικό φως περιβάλλοντος από τα smartphone, οπότε ο τρόπος με τον οποίο η ορατότητα και η αναγνωσιμότητα της οθόνης επηρεάζονται από το φως περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντικός. Το ανακλώμενο φως περιβάλλοντος πλένει τα χρώματα της οθόνης και την αντίθεση της εικόνας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι βελτίωσης της απόδοσης της οθόνης στο φως περιβάλλοντος: οι δύο πιο γνωστοί είναι η αύξηση της φωτεινότητας της οθόνης και η μείωση της ανακλαστικότητας της οθόνης. Ένα άλλο είναι να χρησιμοποιήσετε επιπλέον κορεσμένα πρωτεύοντα χρώματα και δυναμική αντίθεση εικόνας για να εξουδετερώσετε το ξέπλυμα της εικόνας. Όμως, το υψηλό φως περιβάλλοντος σε κάποιο σημείο θα υπερνικήσει όλες τις εκπεμπόμενες οθόνες όπως OLED και LCD. Μία επιπλέον σημαντική στρατηγική προβολής που όλοι κάνουμε αυτόματα είναι να προσαρμόσουμε τη γωνία και τη θέση του καρπού μας για να βελτιώσουμε την ορατότητα του ρολογιού και, εάν είναι απαραίτητο, περιστρέψτε και το ρολόι να είναι στη σκιά μας.

With running time on battery being such an important issue, Apple has implemented a rather aggressive Brightness management strategy for the Watch, which holds down the display Brightness as much as possible. This significantly reduces the Contrast Ratio and Color Gamut as the ambient light level increases. For example, at 500 lux, which corresponds to bright indoor lighting, the Apple Watch Contrast Ratio has fallen to 17 and the Color Gamut to 69 percent. For the iPhone 6 set to Maximum Manual Brightness, at the same 500 lux the Contrast Ratio is 76 and the Color Gamut is 90 percent. However, when the iPhone 6 is set to Fully Automatic Brightness (without any manual slider overrides) it performs about the same as the Apple Watch. But the iPhone 6 allows the Automatic Brightness to be pushed up or down, providing much greater user control in adjusting the Brightness. See the Για λεπτομέρειες, φωτεινότητα και αντίθεση με Ambient Light και Color Gamut με Ambient Light .

Παρακολούθηση προβολής γωνίας προβολής

Σχεδόν όλες οι οθόνες και οι τεχνολογίες εμφάνισης φαίνονται καλύτερα όταν προβάλλονται ευθεία με γωνία θέασης μηδενικού βαθμού – και έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να δουν τα smartphone, τα tablet, τους φορητούς υπολογιστές, τις οθόνες και τις τηλεοράσεις τους. Ωστόσο, ένα ρολόι είναι προσαρτημένο στον καρπό σας, το οποίο μπορεί να κινείται μόνο με περιορισμένο τρόπο, οπότε τις περισσότερες φορές είναι ευκολότερο, πιο βολικό και πιο άνετο να το κρατάτε σε ενδιάμεση γωνία θέασης όπως 30 μοίρες.

Σε αυτήν τη γωνία προβολής 30 μοιρών, η φωτεινότητα των περισσότερων LCD μειώνεται κατά περισσότερο από 55 τοις εκατό, ενώ τα OLED συνήθως παρουσιάζουν μείωση μόνο κατά 20 τοις εκατό. Ωστόσο, το ρολόι της Apple με κρύσταλλο ζαφείρι παρουσιάζει μεγαλύτερη μείωση της φωτεινότητας 32% και επίσης μεγαλύτερες χρωματικές αλλαγές από άλλες οθόνες OLED, επειδή το ζαφείρι έχει πολύ μεγαλύτερο οπτικό βάθος από το γυαλί. Οι μετατοπίσεις φωτεινότητας και χρώματος γίνονται μεγαλύτερες με τη γωνία θέασης και μπορεί να είναι αρκετά αισθητές σε 45 μοίρες και πάνω. Η φωτεινότητα και οι αλλαγές χρώματος θα είναι πολύ μικρότερες με το κάλυμμα Ion-X για το μοντέλο Apple Watch Sport, αλλά δεν δοκιμάσαμε αυτό το μοντέλο. Ανατρέξτε στην ενότητα Προβολή παραλλαγών γωνίας για λεπτομέρειες.

Προβολή δοκιμών

Το Apple Watch παρέχει πολύ ωραία, ευχάριστα και ακριβή χρώματα και ποιότητα εικόνας και είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι δίπλα-δίπλα στο iPhone 6. Ακόμα και στη μικρή οθόνη 1,5 ιντσών, το πολύ προκλητικό σετ φωτογραφιών δοκιμής και βαθμονόμησης DisplayMate που χρησιμοποιούμε για να αξιολογήσουμε την ποιότητα της εικόνας που φαινόταν όμορφη , ακόμη και στα έμπειρα υπερ-κρίσιμα μάτια μου. Ακόμη και τα Test Patterns αναπαράχθηκαν με ακρίβεια και χωρίς αντικείμενα με εξαιρετική βαθμονόμηση και επανασύνδεση στην εγγενή ανάλυση 390×312 του Apple Watch. Όλες οι εικόνες εμφανίστηκαν πολύ ευκρινείς στην σχετικά υψηλή οθόνη pixel ανά ίντσα (ppi). Μπράβο!

Παρακολούθηση διαχείρισης ισχύος οθόνης

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των οθονών OLED είναι η διαχείριση ισχύος ανά pixel. Με τις περισσότερες οθόνες LCD, ολόκληρος ο οπίσθιος φωτισμός πρέπει να είναι ενεργοποιημένος ακόμη και αν πρέπει να ενεργοποιηθεί μόνο ένα μόνο εικονοστοιχείο. Από την άλλη πλευρά, για OLEDs κάθε μεμονωμένο sub-pixel τροφοδοτείται ανεξάρτητα, το οποίο παρέχει τεράστια ευελιξία στη διαχείριση ισχύος οθόνης. Μια μαύρη οθόνη OLED δεν χρησιμοποιεί καμία ισχύ και μια οθόνη με μαύρο φόντο θα χρησιμοποιεί μόνο μια μικρή ποσότητα ισχύος σε σύγκριση με ένα λευκό φόντο. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να έχετε ένα μαύρο φόντο σε οθόνες OLED για κινητά. Επιπλέον, ένα μαύρο φόντο βελτιώνει την αναγνωσιμότητα της οθόνης σε υψηλό φωτισμό περιβάλλοντος σε σύγκριση με ένα λευκό φόντο.

Όλες οι οθόνες OLED και LCD για κινητές συσκευές πρέπει να διαχειρίζονται προσεκτικά την ισχύ τους ελέγχοντας τη φωτεινότητα της οθόνης και απενεργοποιώντας την οθόνη όταν δεν είναι απαραίτητη ή παρακολουθούνται. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έξυπνα ρολόγια με τις μικροσκοπικές μπαταρίες τους. Θα συζητήσουμε περαιτέρω αυτές τις στρατηγικές διαχείρισης ισχύος στην ενότητα Συμπεράσματα , παρακάτω.

Συμπεράσματα οθόνης Apple Watch
The primary goal of this Display Technology Shoot-Out article series has always been to publicize and promote display excellence so that consumers, journalists and even manufacturers are aware of and appreciate the very best in displays and display technology. We point out which manufactures and display technologies are leading and advancing the state-of-the-art for displays by performing comprehensive and objective scientific Lab tests and measurements together with in-depth analysis. We point out who is leading, who is behind, who is improving, and sometimes (unfortunately) who is back pedaling… all based solely on the extensive objective careful Lab measurements that we also publish, so that everyone can judge the data for themselves as well… See the Apple Watch Εμφανίστε τον Πίνακα σύγκρισης εξόδου για όλες τις μετρήσεις και τις λεπτομέρειες δοκιμής του Εργαστηρίου, καθώς και την ενότητα Επισήμανση αποτελεσμάτων παραπάνω για μια πιο γενική επισκόπηση με εξηγήσεις.

Μια εξαιρετική οθόνη Smart Watch!

Το βασικό στοιχείο για ένα υπέροχο έξυπνο ρολόι είναι η οθόνη του… και η Apple έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με την οθόνη OLED στο Apple Watch. Παρέχει πολύ ωραία, ευχάριστα και ακριβή χρώματα και ποιότητα εικόνας και είναι μια πολύ καλή αντιστοίχιση με το iPhone 6. Εφαρμόζεται πολύ όμορφα και μια εξαιρετική οθόνη Smart Watch!

Ακόμα και τα προκλητικά μοτίβα δοκιμής DisplayMate αναπαράχθηκαν με ακρίβεια και χωρίς αντικείμενα με εξαιρετική βαθμονόμηση και επανασύνδεση στην εγγενή ανάλυση 390×312 του Apple Watch. Όλες οι εικόνες εμφανίστηκαν πολύ ευκρινείς στην σχετικά υψηλή οθόνη pixel ανά ίντσα (ppi). Μπράβο!

A major issue for all smart watches is the limited display Brightness, the performance in high ambient light, display power management and the running time on battery. The Lab measurements show that these are also major issues with the Apple Watch as well. For details see the Lab Tests and Measurements Comparison Table.

Πρώτον: Η Apple έχει εφαρμόσει μια μάλλον επιθετική στρατηγική φωτεινότητας οθόνης και διαχείρισης ισχύος χρησιμοποιώντας έναν υποχρεωτικό αυτόματο αισθητήρα φωτεινότητας περιβάλλοντος που περιορίζει σημαντικά τη φωτεινότητα της οθόνης. Ενώ είναι ικανοποιητικό για χαμηλό φωτισμό περιβάλλοντος εσωτερικού χώρου, μειώνει σημαντικά την αναλογία αντίθεσης και την χρωματική γκάμα καθώς αυξάνεται η στάθμη φωτισμού περιβάλλοντος και δεν υπάρχει τρόπος για τον χρήστη να κάνει άλλες ρυθμίσεις εκτός από τη σκίαση του ρολογιού με κάποιο τρόπο. Μια άλλη μορφή επιθετικής διαχείρισης ισχύος οθόνης είναι η απενεργοποίηση της οθόνης μετά από 6 έως 17 δευτερόλεπτα, η οποία είναι μάλλον άκαμπτη και μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική και παρεμβαίνει σε ορισμένες χρήσεις του ρολογιού. Περισσότερα για τη διαχείριση ισχύος παρακάτω…

Second: the premium Apple Watch models have a sapphire crystal rather than using a cover glass like on the iPhone 6 and most smartphones. That is the same approach used on premium traditional watches, but there is one very significant difference between them. The much higher Reflectance of sapphire compared to glass almost doubles the reflected ambient light, which is fine for traditional watches that work by reflecting ambient light, but significantly washes out the image contrast and color on emissive smart watch displays. It’s an interesting compromise between the luxury and scratch resistance of sapphire versus optical performance. More on sapphire below…

Το Apple Watch είναι η πρώτη οθόνη OLED της Apple, η οποία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη και ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει σε μελλοντικές οθόνες για smartphone, tablet και οθόνες της Apple. Ενώ οι LCD κάνουν εξαιρετικές οθόνες για smartphone, tablet, οθόνες και τηλεοράσεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για τα έξυπνα ρολόγια, το OLED είναι ο μόνος τρόπος για μια υπέροχη οθόνη και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Apple επέλεξε ένα OLED για την πρώτη της Apple Παρακολουθήστε την οθόνη!

Ενισχυμένο ζαφείρι

Ενώ το ζαφείρι είναι απίστευτα σκληρό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, οι εργαστηριακές μετρήσεις έχουν δείξει ότι επηρεάζει σημαντικά την οπτική απόδοση των (εκπεμπόμενων) έξυπνων ρολογιών σε σύγκριση με το γυαλί, ιδιαίτερα σε υψηλό φωτισμό περιβάλλοντος και για μεγάλες γωνίες θέασης. Αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ διαφορετική από το ζαφείρι, καθώς χρησιμοποιείται σε παραδοσιακά ρολόγια, τα οποία λειτουργούν με αντανάκλαση του φωτός και όχι με εκπομπές στην οθόνη. Προκειμένου να αυξηθεί η χρήση του ζαφείρι για οθόνες, η βιομηχανία ζαφείρι θα πρέπει να τροποποιήσει τις οπτικές ιδιότητες του ζαφείρι χωρίς να επηρεάσει σημαντικά την αντοχή του στις γρατσουνιές και άλλες μηχανικές ιδιότητες. Δεν μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας παραδοσιακά οπτικά επιχρίσματα Anti-Reflection που γρατσουνίζουν εύκολα. Ένα ειδικά επεξεργασμένο ζαφείρι σύντομα θα είναι διαθέσιμο που προσφέρει υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές και χαμηλή ανακλαστικότητα . Θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Enhanced Sapphire στο επερχόμενο άρθρο μας για τις καινοτόμες οθόνες και τις τεχνολογίες εμφάνισης του 2015 . Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για την έκδοση 2014 .

Το λογισμικό ρολογιού θα ενημερωθεί και θα βελτιωθεί, αλλά η οθόνη θα παραμείνει το ίδιο

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι είναι ότι ενώ το λογισμικό και οι εφαρμογές θα ενημερωθούν, θα βελτιωθούν και θα βελτιωθούν, η οθόνη σε ένα έξυπνο ρολόι θα παραμείνει η ίδια και δεν μπορεί να ενημερωθεί – γι ‘αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ποιότητα και απόδοση της οθόνης σε οποιοδήποτε έξυπνο ρολόι που σκέφτεστε!

Σύγκριση ρολογιών Apple με το iPhone 6

Since the Apple Watch is often used right next to the iPhone 6, Apple has gone to considerable lengths to give them the same colors, color calibration, and color accuracy. The two most significant differences (other than size) are the much higher Reflectance of the Apple Watch with a sapphire crystal (8.2 percent compared to 4.6 percent), and the aggressive Brightness control using a mandatory Automatic Brightness Ambient Light Sensor in order to increase the running time on battery for the tiny watch.

Apple Watch Comparison with other Smart Watches

Το μόνο άλλο έξυπνο ρολόι OLED που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα στη δημόσια σειρά άρθρων τεχνολογίας εμφάνισης είναι το Samsung Gear 2 , το οποίο έχει επίσης μια πολύ εντυπωσιακή και εξαιρετική οθόνη με χρώμα Full 24-bit, (Επισκευή Apple Watch Series 4) αλλά με τις ακόλουθες κύριες διαφορές με το Apple Watch: η έγχρωμη γκάμα είναι παρόμοια με το ευρύτερο Adobe RGB και όχι με το sRGB, έχει Gorilla Glass με πολύ χαμηλή ανακλαστικότητα 4,7% αντί ζαφείρι με 8,2% ανακλαστικότητα, δεν διαθέτει αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος ή αυτόματη φωτεινότητα, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει την επιθυμητή φωτεινότητα τόσο υψηλά όσο θέλει, με αποτέλεσμα πολύ υψηλότερες αναλογίες αντίθεσης και χρωματικές γκάμες σε φως περιβάλλοντος, και επίσης καλύτερη απόδοση γωνίας θέασης. Για να τις συγκρίνετε λεπτομερώς, κάντε κλικ στους ακόλουθους δύο συνδέσμους σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού με καρτέλες:Samsung Gear 2 και Apple Watch.

Προτάσεις για βελτιωμένες οθόνες παρακολούθησης

4 από τις 6 παρακάτω προτάσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε λογισμικό για υπάρχοντα έξυπνα ρολόγια Επισκευή Apple Watch Series 4.

· Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθεί η αναγνωσιμότητα της οθόνης σε περιβάλλον και επίσης να αυξηθεί ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας ταυτόχρονα είναι να μειωθεί σημαντικά η Αντανάκλαση της οθόνης τόσο για ζαφείρι όσο και για γυαλί, όπως έχουμε συζητήσει παραπάνω.

· Η διεύρυνση της έγχρωμης γκάμας για υψηλό φωτισμό περιβάλλοντος είναι ένας άλλος τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοση της οθόνης στο φως περιβάλλοντος χωρίς να αυξήσετε την ισχύ της οθόνης και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τη δυναμική διαχείριση χρωμάτων σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος.

· Εφαρμόστε την Αυτόματη φωτεινότητα με τρόπο που επιτρέπει κάποιο βαθμό χειροκίνητης προσαρμογής όπως στο iPhone 6 όπως συζητήθηκε παραπάνω.

· Για OLEDs, το μπλε είναι μακράν το λιγότερο αποδοτικό χρώμα πρωτογενούς δίσκου, επομένως είναι επιθυμητό να μειωθούν τα επίπεδα της μπλε μονάδας όποτε είναι δυνατόν. Απλά χαμηλώνοντας το Λευκό σημείο στο Standard 6.500K από το Bluish 7.200K μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν 10 τοις εκατό στην ισχύ της οθόνης.

· Για τα OLEDs, το να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και να απενεργοποιήσετε εντελώς την λιγότερο αποδοτική μπλε μονάδα δίσκου, παράγοντας έναν χώρο χρώματος κόκκινου-κίτρινου-πράσινου, θα παρήγαγε 35% εξοικονόμηση ενέργειας στην ίδια φωτεινότητα Πηγαίνοντας ακόμη πιο μακριά και επιπλέον απενεργοποιώντας την κόκκινη μονάδα δίσκου και απλώς χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική Πράσινη κύρια θα παρήγαγε 55% εξοικονόμηση ενέργειας οθόνης για την ίδια φωτεινότητα Για ορισμένες καταστάσεις και εφαρμογές, αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση τόσο της φωτεινότητας της οθόνης όσο και του χρόνου λειτουργίας της μπαταρίας.

· Επιτρέψτε στους χρήστες να ορίσουν το χρονικό διάστημα πριν απενεργοποιηθεί η οθόνη. Για το Apple Watch, απλώς η διόρθωση σε 6 δευτερόλεπτα για κίνηση στον καρπό και 17 δευτερόλεπτα για διαδραστικές ενέργειες είναι άκαμπτο και μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό και παρεμβαίνει σε ορισμένες χρήσεις του ρολογιού. Τόσο οι μόνιμες όσο και οι προσωρινές παρατάσεις πρέπει να επιτρέπονται υπό τον έλεγχο του χρήστη. Αυτό ισχύει για τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια Επισκευή Apple Watch Series 4.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories

Αιτηση Επισκευης