Επισκευή Apple Watch Series 5

Check your job status!

Please enter your case# which you may received in email or from our outlet.

Apple Watch Series 5

Επικοινωνήστε μαζί μας 6981882005
220
199 24 Μήνες Eγγύηση
  • Παραλαβή συσκευής στο χώρο σας (Δωρεάν)
  • Διάγνωση βλάβης και ενημέρωση για το κόστος και το χρόνο επισκευής, εντός 48 ωρών.
  • Επισκευή της συσκευής.
  • Παράδοση συσκευής στο χώρο σας με γραπτή Εγγύηση επισκευής.
  • Δωρεάν Παραλαβή και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
ευκαιρια
iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα έμπιστο τεχνολογικό περιβάλλον, με τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια, σεβόμενοι το δικαίωμα του καταναλωτή στην επισκευή, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Έχει σπασμένο εξωτερικό τζάμι (Digitizer)

Έχει εμφανιστεί μαύρη κηλίδα στην οθόνη (LCD).

Δεν λειτουργεί ο μηχανισμός αφής.

Έχει κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη

Παρουσιάζει αποχρωματισμό σε διάφορα σημεία.

είμαστε το πρώτο εργαστήριο στην Ελλάδα

που τόλμησε να επισκευάσει... Apple Watch.

Πώς Μπορώ Να Επισκευάσω
το Apple Watch Series 5;

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Φόρμα Επικοινωνίας

Αρχικά, συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας (προσωπικά στοιχεία, συσκευή, είδος βλάβης, επιθυμητός χρόνος παραλαβής).

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Ενημέρωση

Έπειτα, θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος για το τελικό κόστος και τον ακριβή χρόνο παράδοσης (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τυχόν ανταλλακτικών).

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Προετοιμάστε το Apple Watch για σέρβις.

Καταργήστε τη ζευγοποίηση μεταξύ του Apple Watch και του iPhone σας. Περισσότερα εδώ. Αφαιρέστε το λουράκι και φυλάξτε το μαζί με το καλώδιο φόρτισης και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Θα χρειαστείτε αυτά τα αξεσουάρ όταν παραλάβετε το Apple Watch σας από το σέρβις. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το Apple ID και το συνθηματικό σας. Eφεδρικό Aντίγραφο του iPhone, το iPad ή το Apple Watch. Περισσότερα σχετικά με το αντίγραφο διαβάστε εδώ.

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε

Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα Έρχεται στον χώρο σας συνεργάτης μας ώστε να παραλάβει τη συσκευή σας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας καλύπτει την περιοχή Αττικής Η επισκευή του ρολογιού apple watch τώρα πιο εύκολη από ποτέ! Παραλαμβάνουμε το Ρολόι για service και το επιστρέφουμε σαν καινούργιο, όπου και να βρίσκεσαι, μέσω ΕΛΤΑ Courier, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!
Επίσης: Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, Μοσχάτο Αττικής.

Δειτε τι σημαινει Ανακατασκευασμενη οθονη.

Κρατάμε τη Γνήσια Οθόνη της Apple και αλλάζουμε με νέο Γνήσιο Digitizer (τζαμάκι) υψηλής ποιότητας Προτείνουμε την ανακατασκευασμένη οθόνη, καθώς δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα της οθόνης του Apple Watch σας (εφόσον το τζάμι είναι παθητικό και η οθόνη δεν αλλάζεται) αλλά παραμένει αυθεντική μόνο με το digitizer (μηχανισμό αφής) που θα σας εγκαταστήσουμε.

iTrader Gr Επισκευή Apple Watch Series

Check out our work

Πριν και Μετά:
Service οθόνης
Apple Watch Series 5

Eγγύηση
Καλής Λειτουργίας

24 Μήνες Eγγύηση Καλής Λειτουργίας με την Αλλαγή Οθόνης Apple Watch Series 5. Μέσω νέας πλατφόρμας δίνουμε γραπτή εγγύηση 24 μηνών, που οφείλει να σας παρέχει κάθε ένα από τα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία. Το έντυπο της εγγύησης που παραλαμβάνετε είναι αναλυτικό για τις εργασίες που έχουν γίνει στη συσκευή σας και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και έχει όλους τους όρους της εγγύησης σε περίπτωση ίδιας βλάβης. Με δεδομένο ότι εκδίδουμε πάντα παραστατικά για τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που παρέχουμε, έχετε απόλυτη σιγουριά για την διασφάλιση της εγγύησής σας. Επισκευή οθόνης Apple Watch S5

Customers reviews

Τι πιστεύουν οι πελάτες για μας...!

5/5
Είχα πάρει 3-4 καταστήματα για επισκευή του Apple Watch series 5. Μου φάνηκαν πολύ ακριβά και βρήκα μετά τον hitechdoctor και μου είπε μία πάρα πολύ καλή τιμή και αποφάσισα να το πάω να μου το φτιάξει. Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
iTrader Gr user 07
Διονύσια Μπακου
5/5
Εκεί που όλοι λέγανε ότι δε γίνεται, σε αυτό το site αποδείχτηκε ακριβώς το αντίθετο. Ήρθαν στη δουλειά μου, πήρανε το ρολόι, μου το φέρανε σπίτι μου (Δηλαδή σε διαφορετική διεύθυνση ) πίσω φτιαγμένο. Δεν πήγα πουθένα, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Το προτείνω. Σ’ ευχαριστώ πολύ.
iTrader Gr user 04
Σοφία Λα.
5/5
Πήρα τηλέφωνο itrader να μου φτιάξει ένα Apple Watch Serial 6. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Από την πρώτη στιγμή στην σωστή ημερομηνία παραλαβής και μάλιστα έξω απ’ την πόρτα μου.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
iTrader Gr user 05
Νίκος Δρογώσης
5/5
Επισκεύασα το ρολόι μου στη αππλε τραντε και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά των τεχνικών. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω έλλειψης του ανταλλακτικού όπως με είχαν ενημερώσει αλλά κατά τ' άλλα όλα καλά.
iTrader Gr user 06
Παναγιώτης Ρ.

FAQ

Συχνές ερωτήσεις!
A1: 24 Μήνες Eγγύηση Καλής Λειτουργίας. Μέσω νέας πλατφόρμας δίνουμε γραπτή εγγύηση 24 μηνών, που οφείλει να σας παρέχει κάθε ένα από τα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία. Το έντυπο της εγγύησης που παραλαμβάνετε είναι αναλυτικό για τις εργασίες που έχουν γίνει στη συσκευή σας και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και έχει όλους τους όρους της εγγύησης σε περίπτωση ίδιας βλάβης. Με δεδομένο ότι εκδίδουμε πάντα παραστατικά για τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που παρέχουμε, έχετε απόλυτη σιγουριά για την διασφάλιση της εγγύησής σας. Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας για περισσότερες λεπτομέρειες

A2: Στην AppleTrade είμαστε υπερήφανοι για την ταχύτητα επισκευών.
Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται εντός 24 – 48 ωρών από τη παραλαβή της συσκευής σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να υποστεί καθυστερήσεις εάν υπάρχει επιπλοκή ή απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα. Ορισμένες επισκευές, όπως ζημιές από υγρασία, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο. Αν υπάρχει καθυστέρηση για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας και θα σας ενημερώσουμε πλήρως.

A3: H AppleTrade διαθέτει ειδικευμένους τεχνικούς που έχουν κάνει εντατική εκπαίδευση για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή σας θα χειριστεί με προσοχή και θα επισκευαστεί σωστά και γρήγορα. Υποσχόμαστε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και ασυναγώνιστες τιμές. Όλες οι επισκευές μπορούν εύκολα να κλείσουν και να πληρωθούν για on-line και να έρθουν με δωρεάν ταχυδρομικά τέλη και εγγύηση 1 έτους για τις περισσότερες επισκευές. Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας για πλήρεις λεπτομέρειες. Κατά το πρώτο μας έτος, πραγματοποιήσαμε πάνω από 13.000 επισκευές κινητών συσκευών.
A4: Στον iTrader, δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμο και αντικαταβολή. Περισσότερα
A5: Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται στο τέλος της επισκευής.
A6: Δωρεάν αποστολή Στείλε μας τη συσκευή σου με την ΕΛΤΑ Courier και θα τη λάβεις πίσω επισκευασμένη σε διάστημα 48 ωρών. *Σημείωση* Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σου είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Εάν η συσκευή σου δεν επισκευάζεται, στην επιστρέφουμε και χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο (10€). Στην περίπτωση που η συσκευή σου επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείς να προχωρήσεις με την επισκευή, χρεώνεσαι μόνο τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής (10€). Στην αποστολή laptop με αξία επισκευής μικρότερη των 70€, χρεώνεσαι την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης (10€)
iTrader Gr Εντοπισμό των χαμένων AirPods Pro και AirPods Max

Εντοπισμό των χαμένων AirPods Pro και AirPods Max

Service Description: Είτε ξεχάσατε που τα αφήσατε είτε τα χάσατε, πλέον έχετε περισσότερες επιλογές να τα εντοπίσετε Η Apple διέθεσε ένα νέο firmware update για τα AirPods Pro και AirPods Max που προσφέρουν νέες επιλογές

Διαβάστε περισσότερα >> »
Φήμες ότι το iPhone 13 θα υποστηρίζει δορυφορικές κλήσεις iTrader GR

Φήμες ότι το iPhone 13 θα υποστηρίζει δορυφορικές κλήσεις

Service Description: Σύμφωνα με πληροφορίες, το iPhone 13 θα υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα χαμηλής περί τη γη τροχιάς (LEO, Low Earth Orbit), η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες του να πραγματοποιούν ή να λαμβάνουν κλήσεις και

Διαβάστε περισσότερα >> »
Το Apple watchOS 8 φέρνει νέα χαρακτηριστικά αλλά και εφαρμογή που μειώνει το άγχος itrader.gr

Το Apple watchOS 8: νέα χαρακτηριστικά

Service Description: Το Apple watchOS 8 φέρνει νέα χαρακτηριστικά αλλά και εφαρμογή που μειώνει το άγχος Μία νέα εφαρμογή ενσυνειδητότητας (Mindfulness) θα βοηθήσει τους χρήστες να μειώσουν το άγχος. Η Apple ανακοίνωσε το watchOS 8,

Διαβάστε περισσότερα >> »

Το Apple Watch είναι ένα ρολόι SmartWatch που δημιουργήθηκε από την Apple και ανακοινώθηκε από τον Tim Cook στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014. Έχει δυνατότητες παρόμοιες με άλλες συσκευές SmartWatch, όπως το Jawbone Up, Nike + FuelBand και Fitbit. Το ρολόι της Apple θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το iPhone 5 ή ένα νεότερο μοντέλο iPhone. Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου του 2015.

Χαρακτηριστικά

Το Apple Watch θα συνεργάζεται με το Apple Pay, μια υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού. Το Apple Watch είναι σε θέση να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και iMessage και κείμενα SMS. Το Apple Watch μπορεί να παρακολουθεί την υγεία, να τρέχει εφαρμογές τρίτων και να χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό της Apple, το Handoff εφ’ όσον έχετε στην κατοχή σας μια άλλη συσκευή της Apple. Μπορεί να ελέγξει την Apple TV, καθώς και να ενεργεί ως ένα walkie-talkie και διαθέτει σκόπευτρο για την κάμερα του iPhone.

Σχεδίαση

Το ρολόι έχει τρεις συλλογές, που διαθέτουν δύο μεγέθη (38 και 42 χιλιοστών) που εξαπλώνονται σε 34 επιμέρους μοντέλα. Έχει μία ευαίσθητη στην πίεση οθόνη αφής και διαθέτει ένα καντράν που ονομάζεται ψηφιακό στέμμα, το οποίο γυρνάει για να μετακινηθείτε ή να μεγεθύνετε και πιέζεται για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα ειδικό κουμπί που εμφανίζει μια λίστα των επαφών στην οθόνη.

Apple Watch

 

Apple Watch

Το ρολόι φορτίζεται μέσω της επαγωγικής φόρτισης, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο παρόμοιο με το καλώδιο MagSafe για το MacBook της Apple από φορητούς υπολογιστές.

Τεχνολογία

Το Apple Watch χρησιμοποιεί τα νέα Apple S1 chip, τα οποία διαφημίζονται από την Apple ως “μια ολόκληρη αρχιτεκτονική του υπολογιστή σε ένα μόνο chip”. Χρησιμοποιεί επίσης μια γραμμικό ενεργοποιητή με το όνομα “Taptic Engine” για να παρέχει απτική ανάδραση όταν λαμβάνεται ένα σήμα ή μια ειδοποίηση. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, το οποίο χρησιμοποιεί τόσο υπέρυθρες και ορατό φως LED όσο και φωτοδιόδους.

Το ρολόι είναι συμβατό με το iPhone 5, iPhone 5C, το iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, iOS 8,iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, όπου συνδέεται μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

[via]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories

Αιτηση Επισκευης